„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai
Naujienos ankstesnės nei 2021-04-03 15 val.
Karantino kuchnia: čeburekai

„Karantino kuchnia“: įmantresnių čeburekų receptas ir kaip dar pagaminti koldūnų ar picą kitai savaitei

Nida Degutienė ir jos ruošti chinkaliai

Nidos receptas: kultiniai chinkaliai su sultingiausiu pasaulyje mėsos įdaru

Koldūnai su rūgštynėmis

„Tekstorano“ receptas: koldūnai su rūgštynėmis

Koldūnų lipdymas

Naminis koldūnų fabrikas: gaminkite ir šaldykite, kad savaitė būtų lengvesnė

„Judex“ sustabdyta produkcijos gamyba

Teismas: tarnyba teisėtai buvo sustabdžiusi „Judex“ veiklą

Vytaras Radzevičius ir jo virti koldūnai

Vytaro Radzevičiaus „Pasaulio puodai“: koldūnai, kuriuos verta gaminti visam būriui

Jurga ir Paulius Jurkevičiai bei jų ruošti patiekalai

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Reveransas Helovinui: moliūgai koldūnuose ir vištienos pjausny

Skonio trikampis su Paulium Malžinsku

Skonio trikampis su futbolo inspektoriumi P.Malžinsku: kurie koldūnai „gavo į vartus“?

Koldūnai su jautienos įdaru

Laisvadienio proga pavalgykim koldūnų: įdarų įvairovė ir net pica iš koldūnų!