„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai
Naujienos ankstesnės nei 2023-01-27 9 val.
Prof.R.Laužikas sako, kad istorinius valgius tebemėgstame

Prof. R.Laužikas – apie senuosius lietuviškus valgius, kurių ragaujam iki šiol. Tiškevičiaus koldūnų receptas

Desertiniai japoniški blyneliai

3 japoniški patiekalai: koldūnai, įmantrus sumuštinis ir desertiniai blyneliai

Koldūnai gyoza su kiauliena

Gaminame kiniškus patiekalus: kelios taisyklės ir koldūnų „gyoza“ receptas

„Karantino kuchnia“: tinginių koldūnai, arba cinamoninės bandelės su jautiena

„Karantino kuchnia“: tinginių koldūnai, arba cinamoninės bandelės su jautiena

Ukrainietiški patiekalai

Susipažinkime su ukrainiečių virtuve: kas dar, be barščių, ją garsina?

Šaldytus patiekalus gaminanti bendrovė „Kogus“

Šaldytais koldūnais garsėjanti įmonė per karantiną keitė darbo pobūdį: lietuviai itin pamėgo cepelinus

Tinklaraštininkė Dovilė ir jos virta sriuba su kiniškais koldūnais

„O ką skanaus“ receptas: sriuba su kiniškais „wonton“ koldūnais

Karolina Marija Grabinskienė

Viduklės koldūninės šeimininkė apie atidarymą dar tik svajoja, bet tiki: kai tik bus galima, klientai plūstelės