Naujienos ankstesnės nei 2022-04-03 8 val.
Veganiško pyrago gabalėlis

12 veganiškų pyragų: nuo greitų, paprastučių iki tinkančių šventėms

Sluoksniuotas obuolių, aguonų ir riešutų pyragas

Turtinga istorija ir puikus skonis: sluoksniuotas obuolių, aguonų ir riešutų pyragas

Apelsininiai manų kruopų sausainiai

„Aurimėlio virtuvė“: apelsininiai manų kruopų sausainiai

Keksiukai su šokolado lašeliais

Purūs ir gardūs keksiukai su šokolado lašeliais: 3 svarbūs patarimai ir receptas

Tortas „Egzotika“.
Reklama

Pavasariškos „Iki“ konditerijos naujienos: nepriekaištingai suderinti skoniai ir spalvų elegancija

Kanelės

Žavingosios kanelės: mitai ir patarimai apie jų kepimą bei klasikinis receptas

Nida Degutienė ir jos kepti rageliai

Nidos receptas: abrikosų džemu įdaryti senoviški rageliai

„Tie Kepėjai“ Valentino dienos skanėstai

Skani meilės diena: 15min gidas, kokių staigmenų Valentinui siūlo kavinės ir kepyklos

Plikytos tešlos pyragėliai

„Tekstorano“ receptas: plikyta tešla ir jos pyragėliai – saldūs ir pikantiški