Naujienos ankstesnės nei 2019-06-25 12 val.
Trinta sriuba su smidrais

Pasotins, bet neapsunkins: trinta smidrų ir žiedinių kopūstų sriuba

Vytaras Radzevičius ir jo gamintas patiekalas

Vytaro Radzevičiaus „Pasaulio puodai“: gardi airiška bulvių ir kopūstų košė „colcannon“

Citrinos

Peršalus labai reikalingo vitamino C gausu ne tik vaisiuose

Kopūstų kepsneliai

Lengvučiai šviežių kopūstų kotletukai, pagardinti krapais

Greitas raugintų kopūstų troškinys

Tobuli patiekalų kompanionai žiemą – rauginti kopūstai: 15 pačių įvairiausių receptų

Beata Nicholson ir jos gaminti pyragėliai su kopūstais

Burnoje tirpstantys B. Nicholson pyragėliai su kopūstais: ilgai vargti nereiks

Kepti briuseliniai kopūstai

Užkandžiui ar garnyrui – pakepinti briuseliniai kopūstai su riešutais

Kitaip patiekti šaltibarščiai.

2019 metų mitybos tendencijos: į virtuves grįžta lietuviški supermaisto produktai

auGalingi patiekalai

auGalingas pirmadienis: žiedinių kopūstų suktiniai su bulvėmis ir burito dubenėlis su gvakamole