Naujienos ankstesnės nei 2021-06-19 13 val.
Violeta Tarasovienė, Vilius Tarasovas

„Tarasovų virtuvėje“ – tradicinis lenkų patiekalas bigusas

Daržovės

Raudonos ar žalios daržovės – kurioms verta suteikti pirmenybę?

auGalingi patiekalai

auGalingas iššūkis: orkaitėje kepti žiediniai kopūstai ir migdolinis pyragas su trešnėmis

auGalingi patiekalai

auGalingas iššūkis: žiedinių kopūstų karis ir bulvių košė su žirneliais ir mėtomis

Maltos mėsos ir kopūstų apkepas

Tiks mažiems ir dideliems: tinginių balandėliai, arba maltos mėsos ir kopūstų apkepas

Šviežių kopūstų sriuba

Greitai ir gardžiai: šviežių kopūstų sriuba

Aurelija Gurskienė

Nepasigailėsite: gardi šviežių kopūstų sriuba

Keptas „Romanesco“ žiedinis kopūstas

Gražuoliai „Romanesco“ žiediniai kopūstai: patarimai, kaip ruošti, ir receptas

Paprastas patiekalas Valentino dienai

Valentino diena virtuvės naujokams: 4 patiekalai, kuriais nustebinsite mylimą žmogų