Naujienos ankstesnės nei 2021-09-16 13 val.
Kepti briuseliniai kopūstai

Briuselio kopūstai: kaip ruošti, su kuo derinti ir kodėl jie taip vadinasi?

Apkeptas žiedinis kopūstas su padažu

Kepti žiediniai kopūstai ir triukas, kaip išvengti nemalonaus kvapo juos apverdant

Korėjietiškos morkos

Daržovės lietuviškos, skoniai iš Azijos: korėjietiškų kopūstų ir morkų receptai

„Karantino kuchnia“: greitai paruošiami pyragėliai

„Karantino kuchnia“: greitai paruošiami pyragėliai su įvairiais įdarais

Violeta Tarasovienė, Vilius Tarasovas

„Tarasovų virtuvėje“ – tradicinis lenkų patiekalas bigusas

Daržovės

Raudonos ar žalios daržovės – kurioms verta suteikti pirmenybę?

auGalingi patiekalai

auGalingas iššūkis: orkaitėje kepti žiediniai kopūstai ir migdolinis pyragas su trešnėmis

auGalingi patiekalai

auGalingas iššūkis: žiedinių kopūstų karis ir bulvių košė su žirneliais ir mėtomis

Maltos mėsos ir kopūstų apkepas

Tiks mažiems ir dideliems: tinginių balandėliai, arba maltos mėsos ir kopūstų apkepas