Naujienos ankstesnės nei 2023-01-09 9 val.
Žiedinių kopūstų „ryžiai“

Paragaukite žiedinių kopūstų „ryžių“: skanu, universalu, mažiau kalorijų

Salotos su migdolais

Traškios ir lengvos žaliosios salotos su kriaušėmis ir migdolais

Mieliniai pyragėliai su raugintų kopūstų ir grybų įdaru

Lenkiški mieliniai pyragėliai su raugintų kopūstų ir grybų įdaru

Airiškas tartas su lašiša

9 patiekalai iš Škotijos ir Airijos: nuo įdarytų kiaušinių iki duonos ir pyrago

Balandėliai

Balandėlių klasika ir įdomios gudrybės: pataria 3 profesionalūs kulinarai

Kotletai

Vokiški mėsos kotletai, troškinti raugintų kopūstų patale

Bulviniai blynai

Verta išbandyti: bulvių, raugintų kopūstų ir obuolių blynai

Parauginti raudonieji kopūstai

Išbandykit dar iki švenčių: parauginti raudonieji kopūstai su burokėliais ir obuoliais

Nida Degutienė ir jos gaminti kukuliukai

Nidos receptas: vegetariški rikotos, lapinių kopūstų ir migdolų kukuliukai