Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2023-02-17 9 val.
Balandėliai su varške ir alyvuogėmis

Iš pirmo žvilgsnio neįprasti, bet gardūs balandėliai su varške ir alyvuogėm

Veganiški patiekalai

Nori – gali atrasti: briuselio kopūstai su spanguolėmis ir „banoffee“ tartaletės

Makaronai su vištienos faršu

Išsirinkite ir gaminkite: 15 nebrangių patiekalų darbo dienos vakarienei

Žiedinių kopūstų „ryžiai“

Paragaukite žiedinių kopūstų „ryžių“: skanu, universalu, mažiau kalorijų

Salotos su migdolais

Traškios ir lengvos žaliosios salotos su kriaušėmis ir migdolais

Mieliniai pyragėliai su raugintų kopūstų ir grybų įdaru

Lenkiški mieliniai pyragėliai su raugintų kopūstų ir grybų įdaru

Airiškas tartas su lašiša

9 patiekalai iš Škotijos ir Airijos: nuo įdarytų kiaušinių iki duonos ir pyrago

Balandėliai

Balandėlių klasika ir įdomios gudrybės: pataria 3 profesionalūs kulinarai

Kotletai

Vokiški mėsos kotletai, troškinti raugintų kopūstų patale