Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2018-03-22 12 val.
Julija Steponavičiūtė ir jos ruoštas kriaušių desertas

„KitchenJulie“ receptas: baltajame vyne virtos kriaušės

Tautvydas Gurskas

Agronomas T.Gurskas pataria: kaip šaltajam sezonui paruošti vaismedžius

Apverstas kriaušių pyragas

Neįmanoma atsispirti: apverstas kriaušių pyragas su kardamonu

Dangira Šimašiutė ir jos keptas keksas

Knygos „Prancūzijos virtuvė“ autorės receptas: kriaušinis keksas su šokolado gabaliukais

Kepti ananasai

Kuriuos vaisius tinka kepti ant grilio ir kaip tą daryti?

Kriaušės

Kas sveikiau – obuolys ar kriaušė?

Saulius Jasionis.

Alternatyvią žemdirbystę išbandęs Saulius Jasionis: „Negenėkite ir nebalinkite vaismedžių – turėsite sveiką sodą“

VST pareigūnų pratybos Pravieniškių kolonijoje

Tikrintojai iškratė Pravieniškes: nuo savadarbės bokso kriaušės iki tatuiruočių aparato

Kriaušių ir svogūnų užtepėlė

Gaminu kūrybingai #10: Kriaušių ir svogūnų užtepėlė