Naujienos ankstesnės nei 2023-06-11 20 val.
Lietiniai su šviežiais kopūstais

Išbandykit lietinius su šviežių kopūstų įdaru

Kepami liuliakebabai ir šašlykai

Ekspertas pataria, kaip kepti liuliakebabą – tiks ir mėsainiams, ir suktinukams

Vaisinis ryžių plovas

Plovas su džiovintais vaisiais

Purus pyragas

Saldžiam savaitgaliui: pyragas, purumo čempionas

Vištienos vėrinukai

Ant grilio – vištienos vėrinukai, marinatui prireiks medaus ir alaus

Lapynės ingredientai ir jau išvirta sriuba

„Aurimėlio virtuvės“ lapynė su mėsos kukuliukais

Šaltibarščiai su varške

Per karščius gelbstinčios šaltos sriubos: 12 receptų birželiui

Krevečių vėrinukai

Šefų japonų būdas, kaip tobulai nuvalyti krevetes. O tada metas jų vėrinukams!

Keptas kamamberas

Pasakiškas užkandis – ant grilio keptas kamambero sūris