Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2018-06-16 16 val.
Patiekalai vasaros savaitgaliui

Rojus smaguriams: grilyje kepta jautienos sprandinė ir šokoladinis pyragas su ledais

Kepta mėsa su daržovėmis

Alternatyva tradiciniams garnyrams – ant grotelių keptos daržovės: 4 nauji, įdomūs receptai

Braškės ant stalo lauke

Savaitgalio valgiaraštis: grilio meistrystė ir braškinės fantazijos

Kepamos daržovės

Sveikesni iškylų patiekalai: ekspertai dalijasi patarimais ir patiekalų receptais

Nida Degutienė ir jos keptos turkiškos picos „pidė“

Nidos receptas: turkiškos picos „pidė“ su įvairiausiais įdarais

Ant grilio kepta vištiena ir salotos

Salotos, idealiai tinkančios su ant grotelių kepta mėsa ar žuvimi. 12 receptų

Šeima kepa mėsą ant grilio

Kepsnių sezonas: 7 specialistės rekomendacijos besirenkantiems grilį

Vytaras Radzevičius ir jo ruošta mėsa su argentinietišku padažu

Vytaro Radzevičiaus „Pasaulio puodai“: argentinietiškas padažas prie mėsos