Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2018-07-03 19 val.
auGalingi patiekalai

auGalingas pirmadienis: vasariškos bolivinės balandos salotos ir lauže kepti bananai

Vištiena žolelių marinate

Marinatai su prieskoninėmis žolelėmis: 3 įdomūs receptai skirtingų rūšių mėsai

Šašlykai, citrinų marinatas

Ekspertė – apie marinavimo mitus: ar rūgštis tikrai minkština mėsą, kiek svarbus marinavimo laikas?

Kepami kiaulienos šonkauliai

Virtuvės šefas: „Po eksperimentų prie grilio, grįžtama prie natūralumo.“ Kalakutienos kepsnelių receptas

Folijoje keptos bulvės

Ant grotelių keptos bulvės: ekspertė dalijasi patarimais, kaip kepti, ir receptais

Joninės Darsūniškyje

Didysis Joninių valgiaraštis: 50 receptų ir kursiantiems grilį, ir švęsiantiems kukliai

saslykas

Greitas šašlykų marinatas neturintiems laiko

Keptos krevetės su mangų-pomidorų salsa

Greitas ir vasariškas „Vyrai virtuvėje“ receptas: krevečių iešmeliai su gaivia salsa

Ant iešmo kepta mėsa su jogurto padažu

3 puikūs padažai, kurie paskanins ant grilio ruoštus patiekalus