Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2018-08-17 9 val.
Jurga ir Paulius Jurkevičiai ir jų ruoštas patiekalas

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių: itališkai marinuota antis su serbentų džemu. Kaip antieną suminkštinti ir įkvėpinti

Nerijus Navickas prie įspūdingosios kepsninės-garvežio

Lietuvio sukurtos kepsninės – garsiausiuose pasaulio turguose ir festivaliuose

Kepta žuvis

Žuvis ant grilio – visai nesudėtinga: 5 idėjos, kaip skaniai ją iškepti

Ant grotelių kepama mėsa

4 šefo patarimai grilio naujokams ir receptų rinkinys

Ant grotelių kepti persikai

Ant grotelių kepti desertai: 3 receptai, kurie nustebins smaližius

Grilio šventė

Grilio kepimo čempionai dalijasi šašlykų marinavimo receptais ir patarimais: saikas – labai svarbu

Keptas šamo gabalėlis

Netikėta ir skanu: azijietiško stiliaus salotos su ant grotelių kepto šamo filė

Mėsainis

Gardūs mėsainiai ir dešrelės: 5 šefo patarimai ir receptų rinkinys

Nida Degutienė ir jos ruošti viščiuko sparneliai

Nidos receptas: korėjietiški saldūs glazūruoti viščiuko sparneliai