Naujienos ankstesnės nei 2019-11-11 16 val.
Renata Ničajienė ir jos virta sriuba

Renatos Ničajienės „Sezoninė virtuvė“: greitai paruošiama kiniška antigripino sriuba

auGalingi patiekalai

auGalingas pirmadienis: makaronų-grybų apkepas ir kopūstai stipriai kitaip

„La pasta“ kasdienybė: 18 tonų miltų, tūkstančiai porcijų ir neblėstanti meilė makaronams

„La pasta“ kasdienybė: 18 tonų miltų, tūkstančiai porcijų ir neblėstanti meilė makaronams

Su sūriu kepti makaronai

Rudeniškai paskaninta klasika: kepti makaronai su sūriu ir moliūgais

Jurga ir Paulius Jurkevičiai bei jų ruošti patiekalai

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Aštuonkojai su „Novello“ aliejumi. Kurie laimi – pagaminti Kalabrijos ar Kampanijos būdu?

Makaronų apkepas

Prabangūs patiekalai iš paprastų produktų: duoklė makaronams

"Italiamo" itališkas vytintas kiaulienos kumpis

Pažink Italijos virtuvę su „Lidl“: kodėl negalima kepti prosciutto crudo?

Jurga ir Paulius Jurkevičiai bei jų gaminti patiekalai

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Kalabrijos delikatesai: „pasta filea“, violetiniai Tropėjos svogūnai, bergamotės