Naujienos ankstesnės nei 2024-07-23 19 val.
Vyras glosto katę, kol ši ėda

Jungtinė Karalystė įteisino laboratorijoje užaugintą vištieną, naudos naminių gyvūnų maistui

Naujas proveržis laboratorijoje auginamos mėsos technologijoje žada pagerinti laboratorijoje auginamų mėsos produktų skonį ir priartinti juos prie įprastos mėsos skonio.

Ateitis jūsų lėkštėje: šis gumulas vieną dieną pakeis jautieną

„Dvaro mėsa“

Dešros neturi būti raudonos? Mėsos gaminių verslą valdantis Edgaras paaiškino, kodėl

Ekskursija ekologiniame Kinderio limuzinų ūkyje

Limuzinų ūkio šeimininkas: „Augini dvejus metus ir per 5 minutes, kol į cechą nuvarysi, gali viską sugadinti“

Marinuota mėsa
Reklama

Tobulos grilio mėsos paslaptis: svarbiausia sąlyga ir trys netikėti marinatų receptai

Brandintos jautienos paruošimas NORFOJE
Reklama

Visa tiesa apie kiaulieną: mėsininkas atskleidžia faktus, kurių galbūt nežinojote

Kiaulienos sprandinė
Reklama

Kiaulienos sprandinė: kodėl ji tokia populiari ir mėgiama?

Kiauliena
Reklama

Svarbiausia tobulo patiekalo sąlyga: kaip išsirinkti tinkamą kiaulienos dalį?

Malta mėsa.
Reklama

Ar žinote, kuo skiriasi malta mėsa ir jau paruoštas faršas?