Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2024-08-17 9 val.
Triušienos mėsainiai su „Buffalo“ padažu

Triušienos mėsainiai su „Buffalo“ padažu: skonis išvers iš koto!

Grilio šefas
Reklama

Inovacijos pasiekė ir grilio pasaulį: kepsnius galima kepti ir lietui lyjant, ir šalia kepsninės nebūnant

Piknikas, grilis

Ką rinktis griliui: malkas, briketus ar anglį?

Pigiai, lengvai ir gardžiai: vasariški „Lidl Supersavaitgalio“ pasiūlymai nepaliks abejingų
Reklama

Pigiai, lengvai ir gardžiai: vasariški „Lidl Supersavaitgalio“ pasiūlymai nepaliks abejingų

Kiaulienos kumpio šašlykų iešmeliai su daržovėmis

Taip kiaulienos kumpio dar neragavote: trys ypač gardūs grilio receptai

Vyras glosto katę, kol ši ėda

Jungtinė Karalystė įteisino laboratorijoje užaugintą vištieną, naudos naminių gyvūnų maistui

Naujas proveržis laboratorijoje auginamos mėsos technologijoje žada pagerinti laboratorijoje auginamų mėsos produktų skonį ir priartinti juos prie įprastos mėsos skonio.

Ateitis jūsų lėkštėje: šis gumulas vieną dieną pakeis jautieną

„Dvaro mėsa“

Dešros neturi būti raudonos? Mėsos gaminių verslą valdantis Edgaras paaiškino, kodėl

Ekskursija ekologiniame Kinderio limuzinų ūkyje

Limuzinų ūkio šeimininkas: „Augini dvejus metus ir per 5 minutes, kol į cechą nuvarysi, gali viską sugadinti“