Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2020-05-28 19 val.
"Italiamo" itališkas vytintas kiaulienos kumpis

Pažink Italijos virtuvę su „Lidl“: kodėl negalima kepti prosciutto crudo?

Sūriu įdaryti kepti baklažanai

Niekada nenuviliantis patiekalas: sūriu ir mėsa įdaryti baklažanai pomidorų pataluose

Itališki sūriai

Testas: ar pažinsite bent 8 iš šių 10-ies sūrio rūšių?

Įprastai plėšomu sūriu vadiname mažai drėgmės turinčios mocarelos lazdeles.

Kaip sukuriamos plėšomos sūrio lazdelės? Iš ko jos pagamintos, kad taip lengvai plyšta?

Jurga ir Paulius Jurkevičiai bei jų ruoštas patiekalas

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Gaminame su šefu Andrea – Kampanijoje, kur ganosi buivolės. „Ravioli“ ir „paccheri“

Karšti sumuštiniai su kumpiu ir sūriu

15 patiekalų su mocarelos sūriu: nuo sumuštinių iki įdarytos vištienos

Jurga ir Paulius Jurkevičiai bei vaizdai iš sūrinės

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Mokomės suprasti buivolių pieno mocarelą

„Rokiškio pienas‟ direktorius Dalius Trumpa

„Fonterra“ atvėrė kelią į Kiniją „Rokiškio sūrio“ mocarelai

„Galbani“ mocarela Lietuvoje

Sūrių skandalas Italijoje: mocarela Nr. 1 slapta gaminama iš lietuviškų pusfabrikačių