Naujienos ankstesnės nei 2017-02-10 17 val.
Rapsų aliejus

Viename produkte – ir vitaminas E, ir Omega 3 bei Omega 6 rūgštys

Karpiai įžuvinimui

Karpis ne tik maistingas, bet ir naudingas žmogaus organizmui

Lydeka

Specialistai: tvenkiniuose užauginta žuvis – geresnė už laukinę

Karpiai / NAŽPG nuotr.

Kodėl žuvį valgyti sveika?

Upėtakis su citrinomis

Kalėdų karpis ir silkutė – ar bijoti sunkiųjų metalų?

Luščia lėkštė

Vienas pakeitimas lėkštėje sumažins infarkto riziką penktadaliu

Moters veidas.

Kaip atrodyti 5 metais jaunesnei? Pataria dietologai

Sveika mityba

Reikalingiausių vitaminų ir mineralų 20-tukas: kokiuose produktuose slypi jų šaltiniai?

Lašiša su citrinų padažu

Kepame lašišą: daugiau kaip 20 receptų