Naujienos ankstesnės nei 2018-05-26 20 val.
Lašiša keptuvėje

Vienas dalykas, kurį turite įsidėmėti, jei norite iškepti gardžią lašišą

Žuvis su daržovėmis

Gydytoja dietologė: žuvies valgymas du, tris kartus per savaitę sumažina vėžio riziką

Upėtakis su citrinomis

Sausėja oda ir silpsta imunitetas? Valgykite daugiau riebios žuvies

Moteris

Mitybos specialistė įvardijo naudingiausias medžiagas gražiems plaukams

Ką pasirinkti pietums?

A.Unikauskas pataria, kas turėtų būti vaiko pietų dėžutėje

Bėgimas

Jaunėjančios sąnarių ligos: kaip maitintis ir judėti, jei norime jų išvengti?

Kokosų aliejus

Kokosų aliejus: tai visgi naudingas ar žalingas maisto produktas?

Nelaiminga moteris

15 būdų įveikti nerimą – nuo ramunėlių arbatos iki muzikos ir savanorystės

Mergina

Gydytojos patarimai apie odos priežiūrą: ar apsauginis kremas trukdo gamintis vitaminui D?