Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2017-05-22 15 val.
Dangira Šimašiutė ir jos ruoštas pesto

Knygos „Prancūzijos virtuvė“ autorės receptas: ridikų lapų ir moliūgų sėklų pesto padažas

Spagečiai su pomidorų-tuno padažu

Paprastai, bet ne prastai: makaronai su pomidorų ir tuno padažu

Tradicinis lenkiškas aguonų pyragas

Daugiausia dėmesio vasarį sulaukę receptai: nuo picos iki keksiukų

Vynas ir kepsnys

Kaip paruošti tobulą kepsnį

Tortellini

Kai norisi skaniai ir greitai: mažieji virtinukai ir 3 jiems tinkantys padažai

Granatų melasa

Granatų melasa: kas tai ir kam naudoti? 3 receptai

Nidos Degutienės ruoštas „Tagliatelle Bolognese“

Nidos receptas: klasika iš Italijos „Tagliatelle alla Bolognese“

„Big Mac“ sumuštinis

„McDonald's“ nemokamai išdalintą padažą internete parduoda už tūkstančius dolerių

Lašiša su padažu

Gaminu kūrybingai #13: Lašiša su padažu