Naujienos ankstesnės nei 2017-07-10 19 val.
Duonelės su pesto padažu

Tobulas užkandis: itališkos focaccia duonelės su pesto padažu

Jogurtinis padažas

Padažas gali būti ne tik skanus, bet ir sveikas: 5 lengvi receptai

Dangira Šimašiutė ir jos ruoštas pesto

Knygos „Prancūzijos virtuvė“ autorės receptas: ridikų lapų ir moliūgų sėklų pesto padažas

Spagečiai su pomidorų-tuno padažu

Paprastai, bet ne prastai: makaronai su pomidorų ir tuno padažu

Tradicinis lenkiškas aguonų pyragas

Daugiausia dėmesio vasarį sulaukę receptai: nuo picos iki keksiukų

Vynas ir kepsnys

Kaip paruošti tobulą kepsnį

Tortellini

Kai norisi skaniai ir greitai: mažieji virtinukai ir 3 jiems tinkantys padažai

Granatų melasa

Granatų melasa: kas tai ir kam naudoti? 3 receptai

Nidos Degutienės ruoštas „Tagliatelle Bolognese“

Nidos receptas: klasika iš Italijos „Tagliatelle alla Bolognese“