Naujienos ankstesnės nei 2017-08-19 13 val.
Čatnis

Vytaro Radzevičiaus „Pasaulio puodai“: improvizacija čatnių tema

Sumuštinis su garstyčiomis

Universaliosios garstyčios – ir salotoms, ir mėsos marinatui. Kaip išsirinkti kokybiškas?

Sveikas patiekalas

5 maisto gaminimo principai, kurie leis valgyti skaniau ir sveikiau

Šviežių bazilikų padažas

Žalias ir visur tinkantis: šviežių bazilikų padažas pagal Davidą Lebovitzą

Bulvė su voveraitėmis

Grybų karalaitės – voveraitės: 10 tradicinių ir netikėtų receptų

Salotos stiklainyje: kuskusas, agurkai, pomidorai, alyvuogės, raudonieji svogūnai, žalumynai

Išradinga, patogu ir skanu: pietūs stiklainyje. Ką ir kaip sluoksniuoti?

Duonelės su pesto padažu

Tobulas užkandis: itališkos focaccia duonelės su pesto padažu

Jogurtinis padažas

Padažas gali būti ne tik skanus, bet ir sveikas: 5 lengvi receptai

Dangira Šimašiutė ir jos ruoštas pesto

Knygos „Prancūzijos virtuvė“ autorės receptas: ridikų lapų ir moliūgų sėklų pesto padažas