Naujienos ankstesnės nei 2017-08-25 10 val.
Dangira Šimašiutė ir jos ruošti kepsneliai

Knygos „Prancūzijos virtuvė“ autorės receptas: cukinijų-vištienos kepsneliai su pomidorų padažu

Nida Degutienė ir jos ruoštas užkandis

Nidos receptas: brokolių mirkalas su čiobrelių lavašais

Tinklaraštininkės ir jų ruoštas patiekalas

FeedMySister receptas: antiena su juodųjų serbentų-„porto“ padažu

Čatnis

Vytaro Radzevičiaus „Pasaulio puodai“: improvizacija čatnių tema

Sumuštinis su garstyčiomis

Universaliosios garstyčios – ir salotoms, ir mėsos marinatui. Kaip išsirinkti kokybiškas?

Sveikas patiekalas

5 maisto gaminimo principai, kurie leis valgyti skaniau ir sveikiau

Šviežių bazilikų padažas

Žalias ir visur tinkantis: šviežių bazilikų padažas pagal Davidą Lebovitzą

Bulvė su voveraitėmis

Grybų karalaitės – voveraitės: 10 tradicinių ir netikėtų receptų

Salotos stiklainyje: kuskusas, agurkai, pomidorai, alyvuogės, raudonieji svogūnai, žalumynai

Išradinga, patogu ir skanu: pietūs stiklainyje. Ką ir kaip sluoksniuoti?