Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2017-10-27 9 val.
Harisa

Pirkti nebūtina: kaip namuose pasigaminti ugningosios harisos

Lazanija

Populiariausios klaidos, kurias darote kepdami lazaniją

Aštrus troškinys

Gaisras burnoje: receptai nebijantiems aštrių, pikantiškų patiekalų

Adžika

Pirkti nebūtina: kaip namuose pasigaminti pikantiškosios adžikos

Salotos su Teriyaki vištiena

Išskirtinis vištienos receptas ir pora patarimų, kaip išsirinkti sveiką mėsą

Vytaras Radzevičius ir jo ruoštas padažas sambal

Vytaro Radzevičiaus „Pasaulio puodai“: atominis Indonezijos padažas

Baklažanų suktinukai su feta

„Miško žvėrių“ receptas: baklažanų suktinukai su feta

Dangira Šimašiutė ir jos ruošti kepsneliai

Knygos „Prancūzijos virtuvė“ autorės receptas: cukinijų-vištienos kepsneliai su pomidorų padažu

Nida Degutienė ir jos ruoštas užkandis

Nidos receptas: brokolių mirkalas su čiobrelių lavašais