Naujienos ankstesnės nei 2018-07-20 15 val.
Mėsos patiekalas su uogų padažu

Vasaros uogos rimtuosiuose patiekaluose: nuo salotų iki padažų

Sviestas su žalumynais

Kaip sunaudoti prieskonines žoleles, jei nusipirkote ar priskynėte per daug? Įdomių receptų rinkinys

Ant iešmo kepta mėsa su jogurto padažu

3 puikūs padažai, kurie paskanins ant grilio ruoštus patiekalus

Salotos su graikiniais riešutais

Kuo paskaninti šviežas salotas: tiks ir riešutai, ir ryškesnio skonio aliejai

Vytaras Radzevičius ir jo ruošta mėsa su argentinietišku padažu

Vytaro Radzevičiaus „Pasaulio puodai“: argentinietiškas padažas prie mėsos

Piknikui paruošti sumuštiniai

3 nesunkiai paruošiami sotūs užkandžiai: tiks ir skanauti namie, ir imti į pikniką

Vištiena

Padažai prie vištienos patiekalų – pirštus apsilaižysite

Veganiška rūgštynių sriuba ir virtinukai „gnocchi“ su padažu

„auGalingas pirmadienis“: veganiška rūgštynių sriuba ir Itališki virtinukai „gnocchi“ su marinara padažu

„Gribiche“ padažas

Strelkabelka receptas: „gribiche“ padažas prie kiaušinių