VISOS LIETUVOS ŠVIESIOS KALĖDOS
Praleisti meniu
Vilnius
+3°
Kaunas
+3°
Klaipėda
+6°
Šiauliai
+2°
Panevėžys
+3°
Alytus
+2°
Mažeikiai
+4°
Utena
+2°
TV programa
Orai.lt
Naujausios
Skaitomiausios
Naujienlaiškiai
Galerijos
Video
Projektai
Atsiųskite naujieną
Kontaktai
Naujienos
Kriminalai
Lietuva
Pasaulis
Orai
Komentarai
Tribūna
Istorija
Švietimas
Organizacijų pranešimai
Gazas
Rodyti daugiau
Verslas
Energetika
Mokslas/IT
Finansai
Bendrovės
Transportas
NT ir interjeras
Agronaujienos
Autorinka
Ejudėjimas
Pranešimai
BNS Spaudos Centras
saugukelyje.lt
Rodyti daugiau
Sportas
Krepšinis
Futbolas
Lengvoji atletika
Tenisas
Vandens sportas
Kovinis sportas
Buriavimas
Regbis
Autosportas
Žiemos sportas
Ekstremalu
Kita
Rodyti daugiau
Sveikata
Sveikatos naujienos
Grožis
Gera savijauta
Ilgaamžiškumas
Žmonės.lt
Eurovizija
Lietuva
Pasaulis
Muzika
Gyvenimas
Ar žinai?
Maistas
Santykiai
Šeima
Sveikata
Mada ir grožis
Namai
Pokalbiai
Kelionės
Receptai
Nieko sau!
Rodyti daugiau
Kultūra
Literatūra
Kinas
Renginiai
Teatras
Muzika
Vizualieji menai
Asmenybė
Kino pavasaris
Rodyti daugiau
Reklama
Karjera
Vertybės
Naudojimosi taisyklės
Privatumo politika
Autoriai
Interesų deklaracijos
15min grupė
Etikos kodeksas
Naujausios
Lietuva
Pasaulis
Kriminalai
Verslas
Žmonės.lt
Gyvenimas
Sveikata
Kultūra
Sportas
Galerijos
Video
Girios ošia
Kelionės
Eurolyga
⚡eJudėjimas
Tyrimai
Gazas
ŽALIAS
Maistas
Agronaujienos
Pagalba nukentėjusiems
Kas naujo kaime
Patikrinta 15min
Daugiau
Prisijungti
Redaguoti paskyrą
Skaitysiu vėliau
Mano naujienos
Mano receptai
Mano mokėjimai
Pagalba
Atsijungti
Prenumeruoti
Padažas
Visos temos
Naujienos ankstesnės nei 2019-01-24 16 val.
Pasiūlymas Kalėdoms: su prieskoniais keptas kalakutas ir prie jo derantis uogų-apelsinų padažas
Išsaugota
Padažai ir pagardai žiemos atsargoms: iš obuolių, slyvų ir kitų gėrybių
Išsaugota
Sotus avienos ragu, puikiai derantis ir su makaronais, ir su ryžiais
Išsaugota
Vasaros uogos rimtuosiuose patiekaluose: nuo salotų iki padažų
Išsaugota
Kaip sunaudoti prieskonines žoleles, jei nusipirkote ar priskynėte per daug? Įdomių receptų rinkinys
Išsaugota
3 puikūs padažai, kurie paskanins ant grilio ruoštus patiekalus
Išsaugota
Kuo paskaninti šviežas salotas: tiks ir riešutai, ir ryškesnio skonio aliejai
Išsaugota
Vytaro Radzevičiaus „Pasaulio puodai“: argentinietiškas padažas prie mėsos
Išsaugota
3 nesunkiai paruošiami sotūs užkandžiai: tiks ir skanauti namie, ir imti į pikniką
Išsaugota
Rodyti senesnius straipsnius