Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2020-07-25 10 val.
Pesto padažas

Patarimai, kaip ruošti ir žiemai išsaugoti pesto padažą, ir 3 nauji receptai

Nida Degutienė ir jos kepti špinatų, žirnelių ir varškės paplotėliai

Nidos receptas: pavasariški špinatų, žirnelių ir varškės paplotėliai

Kiaušiniai su pagardais

Nauji skoniai Velykoms: 3 išskirtinių kiaušinių pagardų receptai

Gurmnaniški patiekalai

Duetas gurmanams: makaronai su ryškaus skonio padažu ir tiramisu, kvepiantis citrinomis

Nida Degutienė ir jos gamintas patiekalas

Nidos receptas: makaronai su moliūgų padažu ir mocarelos sūriu

Antiena

Nuodėmė neparagauti per šventes: 6 antienos skoniai primena, jog rojus egzistuoja ir Žemėje

Obuolių džemas

Konservavimo maratonas nesibaigia: skanėstai žiemai su obuoliais

„Hesburger“ pradėjo padažų gamyklos statybas Kauno rajone

„Hesburger“ pradėjo padažų gamyklos statybas Kauno rajone

Vytaras Radzevičius ir jo gamintas padažas

Vytaro Radzevičiaus „Pasaulio puodai“: padažas iš keptų pomidorų