Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2021-03-23 16 val.
Krienai

Prof. R.Laužikas ir I.Šidlaitė – apie populiariuosius krienus: kaip juos kasti, paruošti ir su kuo valgyti

„Ragu alla bolognese“

Pasaulis lėkštėje: gardus ir aromatingas „ragu alla bolognese“

Varškės ir mocarelos „piršteliai“ su česnakiniu padažu

„Aurimėlio virtuvės“ receptas: varškės ir mocarelos „piršteliai“ su česnakiniu padažu

Orkaitėje kepta dorada su daržovėmis ir Tartar padažu

Laukiantiems švenčių tinklaraštininkė siūlo kalėdinę dorados interpretaciją

auGalingi patiekalai

auGalingas iššūkis: tofu saldžiarūgščiame padaže ir blynai su puikiu padažu

Patiekalų duetas savaitgaliui

Pasilepinti savaitgalį – naminiai makaronai su „Carbonara“ padažu ir nuostabusis „Crème brûlée“

Nida Degutienė ir jos ruoštas patiekalas

Nidos receptas: itališkas ragù su namine pasta

Naminis pesto padažas

„O ką skanaus?“ receptas: universalusis naminis pesto padažas

GeraiGerai

Po darbų muzikos studijoje V.Tamošaitis-GeraiGerai stoja virti pagardų: „Esame kečupo tauta, noriu pasiūlyti kažką kitokio“