Naujienos ankstesnės nei 2021-04-08 13 val.
Tinklaraštininkė Jurgita ir jos gamintas patiekalas

„Duonos ir žaidimų“ receptas: Velykų stalui – jautienos didkepsniai su daržovėmis ir aštriu žaliuoju pagardu

Švieži naminiai makaronai

Gaminame šviežius makaronus: klasikinis receptas ir 2 padažai, tapsiantys gardžiais palydovais

Krienai

Prof. R.Laužikas ir I.Šidlaitė – apie populiariuosius krienus: kaip juos kasti, paruošti ir su kuo valgyti

„Ragu alla bolognese“

Pasaulis lėkštėje: gardus ir aromatingas „ragu alla bolognese“

Varškės ir mocarelos „piršteliai“ su česnakiniu padažu

„Aurimėlio virtuvės“ receptas: varškės ir mocarelos „piršteliai“ su česnakiniu padažu

Orkaitėje kepta dorada su daržovėmis ir Tartar padažu

Laukiantiems švenčių tinklaraštininkė siūlo kalėdinę dorados interpretaciją

auGalingi patiekalai

auGalingas iššūkis: tofu saldžiarūgščiame padaže ir blynai su puikiu padažu

Patiekalų duetas savaitgaliui

Pasilepinti savaitgalį – naminiai makaronai su „Carbonara“ padažu ir nuostabusis „Crème brûlée“

Nida Degutienė ir jos ruoštas patiekalas

Nidos receptas: itališkas ragù su namine pasta