Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2021-10-01 16 val.
Moliūgų ir pomidorų čatnis

Madingieji čatniai: iš ko ir kodėl juos verta virti. Tinklaraštininkės receptai

Jautiena su „Béarnaise“ padažu

3 klasikiniai prancūziški padažai: kaip pasigaminti patiems ir prie ko jie dera?

Naminis pesto padažas

Pasaulis lėkštėje: naminis pesto, kuris radikaliai skiriasi nuo pirktinio

Naminis pomidorų padažas

Užkonservuota vasara: kvapnus vyšnių sirupas ir skonio pilnas pomidorų padažas

Citrinų ledai

Citrinos visagalės: jų limonadas, ledai ir itin universalus citrininis padažas

Naminis padažas

3 naminių padažų receptai, idealūs vasarą – tiks užkandžiams, salotoms, mėsainiams

Salotos su kepta antiena

Skonius suvienijantis salotų padažas: 5 įdomūs receptai šiltajam sezonui

Kokosų pienas puikiai tinka kokteiliams

7 idėjos, kur skaniai panaudoti kokosų pieną, ir receptai

Makaronai su pomidorų ir rikotos padažu

Makaronų padažas – derinant su jų forma: idėjos ir tinklaraštininkės receptas