Naujienos ankstesnės nei 2021-10-11 13 val.
Vištiena „Maggi“ žolelių ir grietinėlės padaže

Žolelėmis pagardinta vištiena grietinėlės padaže su kokosiniais ryžiais ir kariu

Ingridos tortilijos su kiauliena

Degančios Ingridos tortilijos sušildys ne tik kūną, bet ir sielą

Moliūgų ir pomidorų čatnis

Madingieji čatniai: iš ko ir kodėl juos verta virti. Tinklaraštininkės receptai

Jautiena su „Béarnaise“ padažu

3 klasikiniai prancūziški padažai: kaip pasigaminti patiems ir prie ko jie dera?

Naminis pesto padažas

Pasaulis lėkštėje: naminis pesto, kuris radikaliai skiriasi nuo pirktinio

Naminis pomidorų padažas

Užkonservuota vasara: kvapnus vyšnių sirupas ir skonio pilnas pomidorų padažas

Citrinų ledai

Citrinos visagalės: jų limonadas, ledai ir itin universalus citrininis padažas

Naminis padažas

3 naminių padažų receptai, idealūs vasarą – tiks užkandžiams, salotoms, mėsainiams

Salotos su kepta antiena

Skonius suvienijantis salotų padažas: 5 įdomūs receptai šiltajam sezonui