Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2020-12-20 9 val.
Nida Degutienė ir jos ruošta paelija

Nidos receptas. Skanioji paelija: ingredientai, patarimai ir variantas su vištiena

Jurga ir Paulius Jurkevičiai ir jų ruošti patiekalai

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Paelja ar rizotas? Panašumai ir skirtumai. Ir šiltos aštuonkojų salotos su artišokais

Paelja su grybais, cukinija ir pupelėmis

Paelja su grybais, cukinija ir pupelėmis

Vytaras Radzevičius su sūnumi ir jų ruošta dalis paelja

Vytaro Radzevičiaus „Pasaulio puodai“: paelja iš Menorkos restorano „Cuk-Cuk“

Juodųjų ryžių paelija su jūros gėrybėmis

Ant grilio ruošta juodųjų ryžių paelija su jūros gėrybėmis

ispanijacover

5 patiekalai, kurių būtina paragauti Ispanijoje

Sušiai

10 populiariausių pasaulio patiekalų

Tegyvuoja Katalonijos virtuvė!

Istorijos iš Barselonos. Tegyvuoja Katalonijos virtuvė! (III dalis)

Virtuvės šefas Liutauras Čeprackas

Liutauras Čeprackas pristato: „FIDEUA. Paelija iš vermišelių“