„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai
Naujienos ankstesnės nei 2018-01-18 9 val.
Jurga ir Paulius Jurkevičiai bei sūrių karalius

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Mokomės suprasti sūrių karalių parmezaną: karalius negali tapti pagardu

Vytaras Radzevičius ir jo keptas apkepas „parmigiana“

Vytaro Radzevičiaus „Pasaulio puodai“: itališkas baklažanų apkepas „parmigiana“

Paulius Jurkevičius

Paulius Jurkevičius: Maisto demokratai ir maisto konservatoriai

Omletas su sūriu

Sūrių karalystė: 25 receptai su skirtingomis jo rūšimis

Sūrio lazdelės

Skandalingai paprasta: sluoksniuotos tešlos lazdelės su sūriu

Vegetariška lazanija

Gaminu kūrybingai #8: Vegetariška lazanija

Kai kuriuos maisto produktus gina įstatymai

7 maisto produktai, kuriuos gina įstatymai

Parmezano sūris - brandos čempionas

Šedevras – 100 mėnesių brandintas parmezanas. Sūrio degustavimo paslaptys

Sūrių asortimentas

Sūrių istorija sena kaip pasaulis