Naujienos ankstesnės nei 2020-08-21 16 val.
Slyvų ir cukinijų padažas

Ruošiame atsargas žiemai: universalus slyvų ir cukinijų čatnis

Benedikto kiaušiniai

Savaitgalio pusryčiams – Benedikto kiaušiniai: tinklaraštininkė pataria, kaip juos lengvai paruošti

Traškūs vištos krūtinėlės kepsneliai

Traškūs vištos krūtinėlės kepsneliai, skanūs karšti ir atvėsę

Troškinys be mėsos

Gardžiuosis visi: čili troškinys be mėsos, bet su netikėtu ingredientu

Tinklaraštininkė Jurgita ir jos kepta lazanija

„Duonos ir žaidimų“ receptas: daržovių ir varškės lazanija

Patiekalai su ryžiai iš skirtingų pasaulio šalių

Ryžiai – ne tik garnyrui: maisto tinklaraštininkas dalijasi 3 įdomiais receptais

Duonos skrebučiai su uogomis

Paprasti produktai ir nepaprastas rezultatas: orkaitėje kepti skrebučiai su mėlynėmis

Užkonservotos gėrybės

Marinuoti, džiovinti ar šaldyti? Ekspertė aptaria populiariausius konservavimo būdus

Nida Degutienė ir jos ruoštos įdarytos cukinijos

Nidos receptas: malta mėsa įdarytos keptos cukinijos su sūriu ir pomidorais