Naujienos ankstesnės nei 2020-09-24 13 val.
Perlinės kruopos su grybais

Vieniems košė, kitiems – rizoto pusbrolis: perlinės kruopos su baravykais

Svogūnų pyragas

Populiarieji svogūnai: ką dar naujo iš jų pagaminti? 3 netikėti receptai

Wok su vištiena, edamame pupelėmis ir saldžiai aštriu padažu

„Višta ar kiaušinis“ receptas: „wok“ su vištiena, „edamame“ pupelėmis ir saldžiai aštriu padažu

Krekeris su sūriu ir čatniu

Gurmaniškieji čatniai: iš ko juos gaminti rudenį ir su kuo valgyti? 9 receptai

Nida Degutienė ir jos gaminta lašiša česnakiniame miso padaže

Nidos receptas: lašiša česnakiniame miso padaže

Sluoksniuotos tešlos obuolių pyragėliai

Greitas, nenuviliantis skanėstas: sluoksniuotos tešlos obuolių pyragėliai

auGalingi patiekalai

auGalingas iššūkis: makaronai su netradiciniu pesto padažu ir tobulas obuolių pyragas

Tinklaraštininkė Evelina ir jos ruošti virtinukai

„Itsmevelina“ receptas: veganiški bulvių virtinukai „gnocchi“ su špinatų pesto padažu

Maistas mokykloje

Vilniaus Kunigaikščio Gedimino progimnazijos vadovas rengiasi nutraukti maitinimo sutartį su „Bruneros“, ši žada kreiptis į teismą