„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai
Naujienos ankstesnės nei 2023-06-02 20 val.
Šaldyti rabarbarai

Kaip šaldyt rabarbarus ir kokius – žalius, apvirtus ar išvirtus?

Nida Degutienė ir jos virtas rabarbarų marmeladas

Nidos receptas: pikantiškas pagardas su trupučiu aštrumo – rabarbarų marmeladas

Keksiukai su rabarbarais

Keksiukai su rabarbarais: jų saldumo ir rūgštelės balansui neįmanoma atsispirt

Vištiena su rabarbarais

Kol neišbandysit, nė nepatikėsit, kaip dera vištiena ir rabarbarai. Metas kept!

Koliažas

Netikėti būdai panaudoti rabarbarus ir kokių klaidų nedaryti juos auginant

Rabarbarų džemas

Atsargoms – rabarbarų džemas, kvepiantis apelsinais ir prieskoniais

Trapios tešlos rabarbarų pyragas su morenginiu viršumi

Nuostabus rabarbarų pyragas, kuriame harmoniją sukuria 3 skirtingi sluoksniai

Rabarbarų ir braškių sriuba

Gaivinanti, pikantiška rabarbarų ir braškių sriuba, pagardinta imbieru

Nida Degutienė ir jos gamintas desertas

Nidos receptas: keptų rabarbarų ir jogurto desertas, kurį lengva paruošti iš anksto