Metinė prenumerata tik 6,99 Eur. Juodai geras pasiūlymas
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2019-04-28 13 val.
Renata Ničajienė ir jos gamintas žaliosios arbatos „matcha“ tiramisu

Renatos Ničajienės „Sezoninių skanumynų istorijos“: žaliosios arbatos mačios tiramisu

Renata Ničajienė ir jos keptas apverstas džiovintų abrikosų pyragas

Renatos Ničajienės „Sezoninių skanumynų istorijos“: apverstas džiovintų abrikosų pyragas

Renata Ničajienė ir jos keptas varškės pyragas

Renatos Ničajienės „Sezoninė virtuvė“: varškės pyragas, idealiai tiksiantis ir Velykoms

Renata Ničajienė ir jos gamintas kremas

Renatos Ničajienės „Sezoninių skanumynų istorijos“: citrininis kremas su putpelių kiaušiniais ir medumi

Renata Ničajienė ir jos gamintas kremas

Renatos Ničajienės „Sezoninių skanumynų istorijos“: lengvas šokoladinis kremas su avokadais

Renata Ničajienė ir jos keptas varškės pyragas su aguonomis

Renatos Ničajienės „Sezoninių skanumynų istorijos“: varškės pyragas su aguonomis

Žymių moterų pristatyti originalūs blynai

Žymių moterų receptai Užgavėnėms: avokadų blynai su nesaldžiais priedais ir japoniški siūbuojantys blyneliai

Vilniaus knygų mugėje gastronomijos knygas pristatysiantys autoriai

6 Vilniaus knygų mugės renginiai, kurių verta nepraleisti besidomintiems gastronomija

Renata Ničajienė ir jos keptas šokoladinis pyragas su alyvuogių aliejumi

Renatos Ničajienės „Sezoninių skanumynų istorijos“: šokoladinis pyragas su alyvuogių aliejumi