Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2020-12-12 16 val.
Renata Ničajienė ir jos ruošta arba iš obuolių žievelių

Renata Ničajienė pataria, kaip skaniai panaudoti obuolių ir apelsinų žieveles

Renata Ničajienė

Unikalią vilą Druskininkuose įrengusi R.Ničajienė: „Sodyba – kaip atokvėpis, laikas čia sulėtėja“

atostogu-namai-druskininkuose-ilgai-brandinta-renatos-nicajienes-svajone-svarbiausia-patogumas

Atostogų namai Druskininkuose – ilgai brandinta Renatos Ničajienės svajonė: svarbiausia – patogumas

Gardėsiai, kuriuos galima paruošti su padžiūvusia rugine duona

Tausojantis gaminimas su Renata Ničajiene: kaip panaudoti padžiūvusią ruginę duoną?

Renata Ničajienė ir jos virtos varškės spurgos

Renatos Ničajienės „Sezoninė virtuvė“: nostalgiškos varškės spurgos

Renata Ničajienė ir jos keptas trispalvis tortas

Renatos Ničajienės „Sezoninė virtuvė“: trispalvis tortas

Renata Ničajienė ir jos virta sriuba

Renatos Ničajienės „Sezoninė virtuvė“: toskanietiška pupelių sriuba su lapiniais kopūstais

Renata Ničajienė ir jos gamintas desertas

Renatos Ničajienės „Sezoninė virtuvė“: kokosiniai želė gabaliukai