Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2018-07-02 15 val.
Dangira Šimašiutė ir jos gaminti smidrai

Knygos „Prancūzijos virtuvė“ autorės receptas: smidrai su mimoza

Ugnė Galadauskaitė ir Marius Siparis, Ieva Stasiulevičiūtė ir Justinas Žvigas, Gintarė Gurevičiūtė ir Dmitrijus Jaruševičius

„Smidrų festas“ priviliojo garsenybes: mėgavosi neįprastai pagaminta madinga daržove

Briedžiukai su šparagais ir ryžiais

„Miško žvėrių“ receptas: briedžiukai su šparagais ir ryžiais

Dorados su smidrais bei pica su smidrais

Fantastiškas dvejetas: pica su smidrų įdaru ir grilyje kepta dorada su smidrais

Smidrai

Agronomė dalijasi gudrybėmis: kaip auginti smidrus, kad sulauktume gero derliaus

Audronė Žebrauskienė

Smidrų paslaptys: kada ir kaip sodinti

Berlyniečių pokalbiai vėlyvą pavasarį sukasi apie šparagus

Šparagų karštinė Berlyne: vokiečius paperka ir daržovės skonis, ir seksualumas

Kiaušiniai su šparagais

Ką ruošti iš karališkųjų šparagų? 15 pačių įvairiausių receptų