Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2020-04-29 8 val.
Enrika Karvelienė ir jos auginti smidrai

Smidrų ūkio įkūrėja E.Karvelienė apie verslo pradžią: „Pamaniau, jei niekam nereikia, tada reikia man“

Grilio patiekalai

Dar nebandytų grilio patiekalų trejetukas: lašiša, smidrai ir apelsinai desertui

Smidrai

17 įdomybių apie smidrus: kiek paauga per dieną, kur veikia jų muziejus?

Trinta sriuba su smidrais

Pasotins, bet neapsunkins: trinta smidrų ir žiedinių kopūstų sriuba

Savaitgalio valgiaraštis

Žaliasis savaitgalio valgiaraštis: nuo salotų ir nesaldžių pyragų iki ledų

Salotos su špinatais

Gaiviai vakarienei – lengvi patiekalai su smidrais, ridikėliais ar špinatais

„Du Mėnuliai“ įkūrėja Neringa ir jos ruoštas patiekalas

„Du Mėnuliai“ receptas: Benedikto kiaušiniai su smidrais ir avokado trintiniu

Jurga ir Paulius Jurkevičiai ir jų ruošti patiekalai

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių: šviežia skumbrė ir sardinės varguolių būdu

Makaronai su smidrais

Elegantiška, itin paprasta ir labai skanu: makaronai su smidrais ir sūriu