Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2021-05-04 8 val.
Pavasariška sriuba

Kai kapsi šaltas lietus: 10 pavasariškų, bet šildančių sriubų receptų

Keptų smidrų užkandis

Šventinio pirmojo gegužės savaitgalio valgiaraštis: nuo smidrų iki lengvų desertų

Marius Vitauskas ir jo smidrų ūkis

Smidrus Ariogaloje auginantis M.Vitauskas: priežiūros nedaug, o iš nedidelio ūkio galima labai gerai gyventi

Lašiša su smidrais

Sezoniška, greitai paruošiama ir skanu: vienoje skardoje kepta žuvis, bulvės ir smidrai

Žalioji šakšuka

Žalioji šakšuka, arba pavasarinių gėrybių pataluose kepti kiaušiniai

Pavasariui – lengi patiekalai iš knygos „KitcehJulie“

Lengvų patiekalų sezonas: 2 receptai iš debiutinės „KitchenJulie“ knygos

Tinklaraštininkė ir jos kepta kesadilija

„O ką skanaus“ receptas: pusryčių kesadilija su artišokais ir smidrais

Patiekalų duetas savaitgaliui

Savaitgalio pietums – gardūs lašišos kepsneliai ir aguoniniai pyragaičiai