„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai
Naujienos ankstesnės nei 2018-05-08 19 val.
Tofu

Kuo naudingi mūsų organizmui sojų produktai? Gydytojos dietologės komentaras

Vapsvos

Anafilaksinis šokas: kaip jį atpažinti ir kodėl svarbu reaguoti nedelsiant?

Erikas Saukalas

Erikas Saukalas: Migdolų pienas nebegalės būti vadinamas pienu

Įvairių rūšių pienas

Virtuvės abėcėlė: kuo ypatingos įvairios gyvūninio ir augalinio pieno rūšys?

Avokadai

Pusryčių receptai: sotūs, maistingi ir energijos suteikiantys patiekalai

Moteris valgo aitriąją papriką

Kuo užgerti aštrų maistą? 5 gėrimų receptai

Ryžių makaronai tailandietiškai

Mėgstate riebią mėsą, grietinę ar varškę? Mitybos specialistas pateikia sveikesnių alternatyvų

Tofu

Kaip pasiruošti sojų varškės

Iš kokosų minkštimo išspaustas saldaus skonio kokosų pienas plačiai vartojamas Rytų kraštų ir vegetariškoje virtuvėje.

Kaip pasiruošti augalinio pieno