Naujienos ankstesnės nei 2021-05-17 14 val.
Firminis Mariaus sviestas su pagardais: slaptas ingredientas mėsos patiekalams bei šarvai imunitetui

Firminis Mariaus sviestas su pagardais: slaptas ingredientas mėsos patiekalams bei šarvai imunitetui

Sviestas

Kodėl sviestas tapo toks kietas? Konditerijos ekspertė mano įminusi mįslę

Sviestinė tešla

Prabangiam skoniui – sviestas: kad išeitų tešla, o ne „buza“, reikia jausmo

Reginos obuolių pyragas

Reginos obuolių pyragas neturi lygių: įsitikinkite patys

Kriaušių pyragas su šokoladu

Jaukiam vakarui – pasakiškas Petro pyragas su kriaušėmis ir šokoladu

Sviestas

Pagiriamasis žodis sviestui: kodėl ypač naudingas šiuo metu

Burnoje tirpstantys sviestiniai „Saulėtos virtuvės“ sausainiai

Burnoje tirpstantys sviestiniai „Saulėtos virtuvės“ sausainiai

„Napoleono“ tortas su Chibousto kremo pertepimu

„Tekstorano“ receptas: „Napoleonas“ su lengvesniu pertepimu, puoštas puriu sviestiniu kremu

Kašonių kaimo bendruomenė

Senos „Žingsnių“ istorijos. Danutė ir Roma iš Kašonių bendruomenės – apie tai, kaip sukurti šventę iš nieko