Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2023-06-22 9 val.
Mėsainis

Joninių proga skanausit mėsainių? Esminiai patarimai ir 10 receptų

Kepama marinuota mėsa

Bandom naujus marinatus: turkiškas – idealus mėsai, itališkas tiks ir žuviai

Viduržemio jūros regiono sumuštiniai su humusu
Reklama

Kur dairytis gatvės maisto naujienų? Netikėta kryptis įkvėps eksperimentams

Kepta lašiša

Ypatinga kepta lašiša – tiks ir grilis, ir orkaitė. Rezultatas nuostabus

Kepti vištų sparneliai

Saldžiai aštrūs traškūs vištos sparneliai. Valgysit, kol neliks nė vieno!

Ant grilio keptas sūris

Paaiškino, kaip ant grilio kepti sūrį: kurių rūšių dėt tiesiai ant grotelių, o kada tai klaida

Ant grilio keptos daržovės

Ant grilio keptų spalvotų daržovių salotos

Kepami liuliakebabai ir šašlykai

Ekspertas pataria, kaip kepti liuliakebabą – tiks ir mėsainiams, ir suktinukams

Vištienos vėrinukai

Ant grilio – vištienos vėrinukai, marinatui prireiks medaus ir alaus