Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2021-08-15 15 val.
Marija Palaikytė ir Mantas Petruškevičius Toskanoje/ Asmeninio albumo nuotr.

Į trumų paieškas Toskanoje išsiruošusi Marija Palaikytė: „Per daug šių grybų niekada nebūna“

Paulius Jurkevičius

Paulius Jurkevičius: Jautienos kapotinio gardinimas (nebrangiu pirstelėjimu)

Jurga ir Paulius Jurkevičiai supažindina su trumais

Mokomės suprasti trumus: kodėl susiję su seksu, kaip gaminti, kodėl netapo triufeliais

Uostymas – būtinas ritualas prieš perkant

Pinigai kvepia trumais, o trumai – dideliais pinigais. Štai kaip visa tai atrodo Alboje

Apelsininiai triufeliai su cinamonu

Saldusis stalas: gaminame šokoladinius triufelius

Baltieji trumai, KOBE jautiena ir mėlynasis tunas

Virtuvės įdomybės: brangiausi maisto produktai pasaulyje

Trumai

Prabangiausias pasaulio grybas trumas – gurmanų svajonė

Pakeliauti Indijoje arbatos keliu ir paragautis tikros kokybiškos indiškos arbtos - nuostabi patirtis

Kulinarinės kelionės