Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2018-03-04 20 val.
Veganiško bistro „Rosehip“ atidarymas

Vieni užsidaro, kitiems optimizmo pakanka: veganus ir jiems prijaučiančius kviečia naujas bistro „Rosehip“

Moteris valgo veganišką burgerį

Įvardijo, kiek iš tikrųjų kainuoja maitintis veganiškai

Tinklaraštininkai ir jų ruošta grikiais įdaryta paprika

„Vegan Pipiro“ receptas. Įdarytos paprikos: paprastai, sočiai ir vos 4 ingredientai

Veganiška pica

Prof. Dario Martinelli – apie veganiškas itališkų patiekalų variacijas: 6 receptai

Tinklaraštininkai ir jų gamintas desertas

„Vegan Pipiro“ receptas: Valentino dienos desertas iš 5 produktų

Festivalis „Vegan Life Live“

Veganiškų verslų bumas tęsiasi: Londone praūžė festivalis „Vegan Life Live“

Stiliaus pokyčiai: vilnietė Greta ir stilistė Miglė Stimburytė

Veganiškas gyvenimas: 10 dalykų, kurie, manėte, kad yra veganiški, bet iš tikrųjų – ne

Tinklaraštininkai ir ruoštas veganiškas sumuštinis

„Vegan Pipiro“ receptas: „tuno“ salotų sumuštinis