Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2018-05-31 15 val.
Tinklaraštininkai ir jų kepti duoniukai

„Vegan pipiro“ receptas: kepti avižų dribsnių duoniukai

Neringa Nekrašiūtė

Mėsos atsisakiusi Neringa Nekrašiūtė: „Mama stebėdavosi, kaip žiemą išgyvenu be „tauko“

Salotos su žemės riešutais ir neįprastas braunis

auGalingas pirmadienis: spalvingos salotos su žemės riešutais ir neįprastas „braunis“

Šokoladinis morkų pyragas ir kukuliai pomidorų padaže

„auGalingas pirmadienis“: kukuliai pomidorų padaže ir šokoladinis morkų pyragas

Tinklaraštininkai ir jų gaminti veganiški lęšių kukuliai

„Vegan Pipiro“ receptas: veganiški lęšių kukuliai

Veganiška pica

Daugybė veganų kasdien valgo neveganiškus produktus patys to nežinodami

Veganiški makaronai su špinatų padažu ir žaliasis daržovių karis su bolivine balanda

„auGalingas pirmadienis“: veganiški makaronai su špinatų padažu ir daržovių karis su bolivine balanda

Veganiška „sūrio“ tartaletė

„100 tortų Lietuvai“: „Veganiškų receptų“ autorės Vilijos „sūrio“ tartaletė

Tinklaraštininkai ir jų gamintas pyragas

„Vegan Pipiro“ receptas: veganiški „Napoleoną“ primenantys pyragėliai