Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2018-12-24 13 val.
auGalingi patiekalai

auGalingas pirmadienis: moliūgų humusas su kariu ir aguoninis pyragas

auGalingi patiekalai

auGalingas pirmadienis: žiedinių kopūstų suktiniai su bulvėmis ir burito dubenėlis su gvakamole

auGalingi patiekalai

auGalingas pirmadienis: humusas su rūkyta paprika ir šokoladinis lazdyno riešutų pyragas

auGalingi patiekalai

auGalingas pirmadienis: daržovių sriuba su riešutų sviestu ir apelsininis rizotas su moliūgais

auGalingi patiekalai

auGalingas pirmadienis: kalafiorų ir lęšių karis bei kreminė žolelių ir česnakų užtepėlė

„Downtown Food Hall“ centre – milžiniškas baras

15min gidas: nauja maisto vieta Vilniuje, kur verta užsukti bent 14 kartų

auGalingi patiekalai: sriuba ir skrebutis

auGalingas pirmadienis: moliūgų sriuba ir skrebučiai su avokadais ir moliūgų sėklomis

Deimantė Šiaulytė

Fitneso sportininkė veganė: per aštuonis mėnesius kūnas pasikeitė neatpažįstamai

auGalingi patiekalai

auGalingas pirmadienis: šildanti sriuba ir 3 ingredientų migdoliniai sausainiai