Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2021-02-17 13 val.
auGalingi patiekalai

auGalingas iššūkis: morkų kepsniukai ir grikių miltų sausainiai

Vegetariški maltinukai

Maltinukai, kotletai ir paplotėliai be mėsos: tiks kruopos, ankštiniai ar daržovės

auGalingi užkandžiai

auGalingas iššūkis: marinuotas tofu kukurūzų „laiveliuose“ ir rutuliukai su liofilizuotomis braškėmis

auGalingi patiekalai

auGalingas iššūkis: pievagrybių ir avinžirnių užtepėlė bei linų sėmenų glotnutis

Simona mėgaujasi gamindama veganiškus patiekalus

Vegane tapusi Simona: „Anksčiau maisto gaminimas man buvo darbas, dabar – džiaugsmas“

Veganiški hipoalerginiai patiekalai

Iššūkis „Veganiška savaitė“: veganiški patiekalai, kurie leis išvengti alerginių reakcijų

auGalingi patiekalai

auGalingas iššūkis: bolivinė balanda su daržovėmis ir tofu pyragas su uogomis

Tinklaraštininkė Ieva

Veganiška mityba gyvenant kaime: sunkiau ar lengviau? Patirtimi dalijasi Ieva

Veganiškos tradicinių lietuviškų patiekalų interpretacijos

Iššūkis „Veganiška savaitė“: lietuviškų patiekalų veganiški variantai. 9 receptai