Naujienos ankstesnės nei 2019-08-27 12 val.
Vytaras Radzevičius ir jo keptas viščiukas

Vytaro Radzevičiaus „Pasaulio puodai“: skardinis viščiukas

Vištos krūtinėlė

Veterinarijos tarnyba kreipėsi į Lenkiją dėl salmonelėmis užkrėstos vištienos

Vytautas Samavičius

Geriausio Klaipėdos restorano šefas V.Samavičius: „Mėginame derinti, kas nesuderinama“

Vytaras Radzevičius ir jo ruoštas patiekalas

Vytaro Radzevičiaus „Pasaulio puodai“: pusiau omletas, pusiau vištienos troškinys

Ant grilio kepta kiauliena

Kepame ant grilio: kiaulienos šonkauliukai, avienos šašlykai ir vištos sparneliai

Ant grotelių kepta vištiena

4 skanios idėjos Joninėms: gaminame iš daržovių, žuvies, vištienos bei avienos

Arbatoje marinuoti šašlykai

Grilio meistrė – apie šašlykus: kam tinka majonezas, o kam žolelės, ar kepant reikia laistyti mėsą

Restoranas „Peri Peri“ – ne tik gero maisto, bet ir gerų emocijų ambasadoriai

Restoranas „Peri Peri“ – ne tik gero maisto, bet ir gerų emocijų ambasadoriai

Marinuojama mėsa

Patarimai, kaip paruošti grilį kepimui ir 2 marinatų receptai – jautienai ir vištienai